Voorjaarsbeurs Trendz – een dag vol inspiratie!

13 t/m 15 januari 2019 vond de vakbeurs Trenz plaats in Evenementenhal Gorinchem; een prachtig ingerichte en sfeervolle beurshal waarin verschillende branches als home & living, lifestyle, gifts, speelgoed, stationery, office & convenience werden uitgelicht. Afgelopen zondag 13 januari bracht ik een bezoek aan deze mooie beurs  en in deze eerste blog deel ik graag een sfeerimpressie en mijn bevindingen met jullie!

In de afgelopen negentien jaar is TrendZ uitgegroeid tot het grootste inkoopevenement op het gebied van Home, Lifestyle, Stationery, Office en Gifts. Het is dé plek waar leveranciers en inkopers elkaar ontmoeten en zaken doen, dus deze beurs mocht en wilde ik uiteraard niet missen! Bovendien heb ik zo’n twee maanden na de geboorte van onze dochter ook ontzettend veel zin om weer eens lekker rond te neuzen, nieuwe inspiratie op te doen voor mijn bedrijf Lyndoli én de laatste trends op interieurgebied  te spotten.

Vintage wanddecoratie

Bij binnenkomst liep ik meteen al tegen deze gave vintage zwart/wit lijsten van By Moos aan; een echte blikvanger die zich ook prachtig laat combineren met de verschillende soorten visgraat hanglampen.

Ook  was ik op slag verliefd op de vintage wanddoeken met bloemenprint van Swiet Home. Deze  prachtige doeken hebben een verweerde en gekreukelde look, waardoor ze ondanks de romantische bloemenprint  ook een hele stoere uitstraling hebben!

Vintage wanddecoratie - By Moos

Creatief met (planten)hangers

Daarnaast ben ik vele hangers tegengekomen in allerlei soorten en maten, waaronder hangers met prachtige lederen riemen en robuuste hangers met hout . Als je de hangers als bloempot gebruikt of als plank in combinatie met verschillende soorten planten, creëer je een speelse en warme sfeer in je interieur!  

(Be)Hang het aan de muur

Ten slotte was ik erg onder de indruk van de prachtige soorten behang  in de verschillende stands. Een mooi behang maakt elk interieur uniek en is ook weer gemakkelijk te veranderen.

Tip: als je het behang op een grote plaat aan de muur hangt, kan je deze steeds veranderen en ieder seizoen een andere sfeer creëren in huis!

Het was een zeer geslaagde dag waarin ik veel nieuwe interieurinspiratie heb opgedaan. Nu mijn zwangerschapsverlof weer bijna ten einde is, kan ik niet wachten om weer aan de slag te gaan met nieuwe uitdagende projecten!

Plantenhangers