Trends

Sommige mensen willen altijd meedoen met de laatste trends omdat dat HIP is, van nu is. Merken bedenken nieuwe trends en winkels spelen daarop in. Vandaar dat er dan van alles in die TREND te koop is en je er altijd mee in aanraking komt.

In mijn vak is dat niet anders! je moet altijd  op de hoogte zijn en blijven van de laatste trends zoals:

Trends-Japandi
Trends-Hotel Chique

Japandi
Strak, rustig, aardetinten, hout met Japanse invloeden.

Hotel Chique
Warme kleuren, velvet en velours stoffen, donkere kasten en mooie ornamenten.

De trend met de gewaagde kleuren
Bijvoorbeeld groen, paars met zuurstokroze accenten. Een goede combinatie hiervan is prachtig. En natuurlijk kennen we allemaal de mooie visgraat vloeren en stalen deuren.

Trends zijn mooi maar het is natuurlijk nog mooier als je daar jouw persoonlijke draai aangeeft. Waardoor het HIP is, maar wel EIGEN! Bijvoorbeeld door een kastje over te schilderen of hergebruiken die je al jaren hebt, een erfstuk in een ander jasje steken of een leuk DIY-project toe te voegen, je oude vazen/potjes over te spuiten.

TRENDS zie je ook vaak in kleuren waar de grote verfleveranciers ieder jaar weer een trendkleur voor bedenken zoals voor dit jaar de kleur Brave ground van Flexa, mooie warme aardetint die in de Japandi en Hotel Chique style erg mooi uitkomt en met de kleur geel is dit een heerlijke combinatie voor de lente/zomer.

Trends-Kleurenpallet