Rheezerveensewg 30B,
7797 HD Rheezerveen

We zijn altijd geopend!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan met iDeal, Mastercard of door een overboeking op NL50 INGB 0007521567. Vergeet niet jouw ordernummer erbij te vermelden. Zodra het bedrag binnen is, sturen wij de order op.

Hoe zit het met garantie?

Wij kiezen en maken onze producten met zorg, toch kan het voorkomen dat het product niet naar wens is of beschadigd aankomt. In dat geval willen we je vragen binnen 14 dagen na ontvangst, de retourprocedure te volgen.

Hoe werkt de retourprocedure?

Mocht je een product willen retourneren, dan kunt je ons dat laten weten via mail: info@lyndoli.nl, telefoon 06-53679714 of via het contactformulier. Je kunt het product in de originele verpakking terugsturen naar Lyndoli. Het adres is Rheezerveensewg 30B, 7797 HD in Rheezerveen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling van boven € 100,-  worden geen verzendkosten gerekend. Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere tarieven. Voor vragen daarover kun je contact met ons opnemen.

Wat zijn de levertijden?

Wij streven er naar om jouw order binnen 24 uur na bestelling en betaling te verzenden. Bij de handgemaakte producten overleggen we met jou over de levertijd, tenzij er anders bij het product staat vermeld.

Stuur ons een e-mail

Heb je een vraag of wil je in contact komen, laat het ons weten!