MIJN DROOM

Na veel maanden van voorbereiding [lees: twijfel, onzekerheid etc.] Heb ik de knoop doorgehakt en ben ik begonnen aan MIJN DROOM! Een eigen bedrijf in woonaccessoires / interieurstyling.

Na meerdere verhuizingen en het bouwen van onze eigen woning, waarbij we (vooral ik) telkens konden nadenken over de inrichting van ons huis, ben ik bevangen geraakt door interieur en styling. Na het bouwen van ons eigen huis, was het budget aardig op en moesten we dus creatief zijn bij de inrichting van de woning. We hebben veel meubels en accessoires zelf gemaakt.  Gelukkig kan die kerel van mij alles maken! Hierdoor heb ik een inrichting gekregen die echt uniek is en bij ONS past.. Dit komt door de mix van SELFMADE spullen, 2e/3e/4e hands VINTAGE en BRANDNEW woonaccessoires die een echt thuisgevoel creëren, dat precies bij jou past en niemand anders heeft.

Ik heb geprobeerd om een unieke mix hiervan in mijn webshop aan te bieden. Een mix van producten om  van jouw huis een THUIS te maken. De sfeer en productkeuze is tot stand gekomen doordat ik van uiterste houd. OF HEEL LICHT met natuurlijke materialen, zoals hout, riet ,bamboe, mooie plaids, veel dekens en kussens met een grote eyecatcher zoals een xxxxl fotolijst OF HEEL DONKER, zwarte ijzeren deuren met donker blauwe/groene muren en verschillende objecten samen op een muur. Altijd met elementen van hout ertussen.

 

Linda Ekkel
Inkoop & Verkoop

Hoi! Ik ben Linda , moeder van 2 super stoere jongens (Daan en Fender)en een prachtig meisje (Jill), vriendin van een hele leuke, fantastische, hulpvaardige, zeer knappe man!

Mijn vent

Mijn vent
Bouwer

Moius! Ik ben Bauke, dé heel leuke, fantastische, hulpvaardige, zeer knappe man van Linda.

[/ro